Vem är jag? 

Jag som driver Miss Bränd heter egentligen Linda och är en 27-årig tjej ifrån Sundsvall där jag bor tillsammans med min sambo. Bloggen handlar om mitt liv, psykisk ohälsa, utmattningssyndrom, stresshantering och ett stort fokus ligger på just välmående. Min utgångspunkt är att försöka se utmattningen som en positiv vändpunkt – en vändpunkt till ökat generellt välmående och en hälsosammare livsstil med mindre stress och ångest. På bloggen kommer jag att uppdatera mina läsare om mina fynd längs vägen till ett bättre mående och det är inte bara utmattningssyndrom som står i fokus.

Vändpunkten

Vändpunkten började våren 2016 då jag träffade den berömda väggen med en rejäl smäll efter år av stress delvis privat. Jag har senare förstått att jag passar perfekt in i den typiska personligheten som ofta är mer sårbar för just utmattningssyndrom. Jag har haft höga krav på mig själv, en ångestproblematik i botten, en prestationsbaserad självkänsla, varit överdrivet perfektionistisk och haft ett kontrollbehov på livet. Tyvärr insåg jag inte vikten av återhämtning som grädde på moset.

I övrigt har jag har ett stort intresse för psykologi, hälsa, politik, hästar och inredning. Följer mycket vetenskap och älskar naturen.