Första inlägget och en presentation

Det här blir mitt första inlägg på bloggen, och jag tänkte passa på att berätta lite om vem jag är och varför jag startat bloggen.

Jag som är Miss Bränd heter egentligen Linda och är en 27-årig tjej ifrån Sundsvall där jag bor tillsammans med min sambo. Våren 2016 träffade jag den berömda väggen med en rejäl smäll efter år av stress framförallt privat. Jag har senare förstått att jag passar perfekt in i den typiska personligheten som ofta är mer sårbar för just utmattningssyndrom. Jag har haft höga krav på mig själv, en ångestproblematik i botten, en prestationsbaserad självkänsla, varit överdrivet perfektionistisk och haft ett kontrollbehov på livet. Tyvärr insåg jag inte vikten av återhämtning som grädde på moset. På detta har jag som så många andra i dagens samhälle inte varit närvarande i mitt liv – något jag tänkte återkomma till senare.

Jag har nu efter 16 månader som sjukskriven bestämt mig för att blogga om mitt liv och min väg tillbaka. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och också ha en plats att skriva ner mina tankar och funderingar. Jag har kommit en bit på vägen men har ännu en lång resa kvar framför mig. Det är nog viktigt att försöka se detta tillstånd som en vändpunkt. Fokus är nu att komma tillbaka och må bättre än innan. Jag tror att det är fullt möjligt – andra har gjort det – men det måste få ta sin tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s